Nyt Badeværelse – ombygning og renovering af badeværelser i København og på Sjælland

Nyt badeværelse & renovering

Har du brug for et kompetent murerfirma med stor erfaring inden for renovering, ombygning og nybygning af badeværelser til at sikre dig dit nye drømmebadeværelse, så kontakt Murerfirmaet Lars Jakobsen ApS.

Vi har gennem årene stået for opførsel og renovering af et utal af badeværelser i Københavns området og Sjælland, som alle er blevet udført efter hver enkelt kundes ønsker og behov.

Nyt badeværelse som hovedentreprise

Grundet vores store erfaring med opførsel af badeværelser er vi et oplagt valg som hovedentreprenør, når du skal vælge, hvem der skal stå med ansvaret for byggeriet. Vi har til huse i Hvidovre men kører på hele Sjælland

Gennem grundig planlægning og koordinering sikrer vi en glidende byggeproces med fokus på detaljerne såvel som helheden. Det sikrer et resultat i topkvalitet.

Kvalitetsprodukter til nyt badeværelse

Alle de produkter, vi bruger i forbindelse med vores murerarbejde, bliver købt hos førende leverandører. Vi tror nemlig på, at kvalitet avler kvalitet, og det vil skinne igennem i dit nye badeværelse.

Har du selv specifikke ønsker til produkter til badeværelset, efterkommer vi naturligvis disse. Det er altid dig som kunde, der har det afgørende ord.

Få et tilbud på nyt badeværelse i Hvidovre, på Amager, i København og på Sjælland

Kontakt os gerne i dag på tlf: 51 50 60 60, eller få et uforpligtende tilbud for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig indenfor nyt badeværelse i Hvidovre, Storkøbenhavn og på hele Amager. Vi kører desuden til hele Sjælland.

Udover nyt badeværelse tilbyder vi også murerarbejde, facaderenovering samt nyt tag.