Facaderenovering – Facaderenovering i Hvidovre, København og Sjælland

Professionel facaderenovering

Facaden er vigtig for såvel husets ydre som for indeklimaet, og er din facade ikke, hvad den har været, så kontakt Murerfirmaet Lars Jakobsen ApS i Hvidovre og få et godt tilbud på professionel renovering af din facade. Du kan også ringe på 51506060.

Vi har mange års erfaring med facaderenovering og kan derfor sikre dig en professionel og fremtidssikret renovering.

Alt i facaderenovering

Skal renoveringen af facaden udelukkende være overfladisk med måske en vandskuring – eller er det den helt store renovering fra inderst til yderst, facaden skal have?

Vi klarer alt fra omfugning af facaden, udskiftning af sålbænke eller efterisolering af facaden, så dit hus opfylder de skærpede klimakrav. Dit behov er vores mission.

Tæt dialog med kunden

Vores mål er at levere præcis det stykke kvalitetsarbejde, som kunden ønsker, og derfor lægger vi stor vægt på dialogen med kunden gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi, at alle detaljer og eventuelle ændringer kommer med i facaderenoveringen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for din facade. Vi giver desuden gerne et uforpligtende tilbud på facaderenovering.

Få et tilbud på professionel facaderenovering i Hvidovre, på Amager, i København og på Sjælland

Kontakt os på 51 50 60 60 hvis du ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud på det arbejde, du skal have udført.

Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor nyt tag & murerarbejde