Nyt Tag – tagarbejde i Hvidovre, København og Sjælland

Nyt tag, udskiftning & reparation

Som den største flade på et hus, er taget naturligt udsat for hårdt slid fra vind og vejr, hvorfor vedligeholdelse, eftersyn og måske udskiftning er nødvendigt.

Hos Murerfirmaet Lars Jakobsen ApS tilbyder vi alle former for nyt tag, tagarbejde mm, så om du har brug for udskiftning eller reparation, kan vi stå for opgaven.

Nyt Tegltag

Når man kører rundt i landet, er der ikke langt mellem de klassiske, smukke tegltage, men mulighederne med tegl er nærmeste uanede i dag. Glaserede tegl, betontagsten og almindelige tegl i et væld af farver.

Vi har specialiseret os i alt slags tagarbejde med tegltage herunder også nyt tag, hvor vi også gerne laver din skorsten eller kvist, hvis der skulle være brug for det.

Nyt tag i højeste kvalitet

Vores veluddannede fagfolk har mange års erfaring med tagarbejde og nyt tag, og det er din garanti for godt håndværk og et tag til de næste mange år.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for nyt tag & tagarbejde, eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud på et nyt tag i Hvidovre, på Amager, i København og på Sjælland

Kontakt os på 51 50 60 60 hvis du ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud på det arbejde, du skal have udført.

Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor facaderenovering & murerarbejde