Profil – Murerfirma & Murermester Lars Jakobsen ApS – Hvidovre i Storkøbenhavn

Murerfirmaet Lars Jakobsen ApS har siden 2003 stået for god kvalitet og godt håndværk på samtlige mureropgaver, vi har udført.

Netop vores fokus på den høje kvalitet er årsagen til, at vi i mere end et årti i en hårdt presset håndværksbranche har været i stand til at fastholde vores grundstamme på ti veluddannede folk. Det har så igen gjort, at vi har kunnet opretholde de høje standarder, vi er kendt for.

Murerfirma der udfører Hoved- og fagentrepriser
Vi udfører alt inden for hoved- og fagentrepriser på diverse projekter for både private og erhverv, hvor vi kan lave alt fra badeværelser til facaderenovering og tagarbejde samt diverse murerarbejde.

Ved at lade os stå for hovedentreprisen sikrer du dig, at du får én kontaktperson, der står med ansvaret for hele byggeriet, så du ikke behøver snakke med flere forskellige folk. Vi sørger for planlægningen og koordinering af alle involverede parter, så du slipper for lange processer og dyre mellemled.

Vi kører på hele Sjælland
Vi udfører både murerarbejde lokalt i Hvidovre og i København, men udfører også fag- og hovedentrepriser på hele Sjælland.

Tryghed for kunden
Det er vigtigt, at der er en god kemi og tillid mellem os og kunden, og derfor lægger vi stor vægt på ærlighed og troværdig i samarbejdet med alle vores kunder.

Vi overholder aftaler og betingelser, og vi har udelukkende samarbejdspartnere, der garanterer samme høje kvalitet, som vi selv står for. Du kan altså trygt lægge din opgave i vores kompetente hænder.

Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri – for din sikkerheds skyld

Få et tilbud på murerarbejde
Kontakt os på 51 50 60 60 hvis du ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud på det murerarbejde, du skal have udført.